Уважаеми клиенти! Фирма  ВЛАШЕВ-ДЪРВОРЕЗБА ЕООД, Ви предлага възможност за 5-осно копиране и размножаване на дърворезбени детайли на компютърен Пантограф, което способства за повишаване качеството и съкращаване значително срока на услугата. Пантографът работи в два режима:

1. Режим сканиране и програмиране:

ЗА ПРЕЦИЗНО КОПИЕ: Триизмерно сканиране на реален модел чрез цифрова камера и обработка на сканирания обект от програмист в САМ пограма

и

ЗА ГРУБО КОПИЕ: ръчно сканиране чрез опипване от оператор и генериране на САМ програма за многократна изработка вече без оператор.

Машината работи и с предоставени виртуални  или сканирани детайли обработени като САМ програма ,но се налага адаптация към параметрите на машината.

2. Режим възпроизвеждане: Автоматично възпроизвеждане/без оператор/ на вече сканирани модели в желаните бройки. Едно зареждане изработва 8 бройки с максимална дължина 175см. и диаметър 30 см.или 4 бройки с дължина 175см. и диаметър 47см. Разполагате със запаметена програма за многократна изработка на сканирания детайл. Налице е възможност за възпроизвеждане на огледална/лява, дясна/ изработка на вече сканирания модел. Цената за услугата се формира на база времето необходимо за изработка на предоставения модел, като базисната  цена е 20 евро/40лв./ на час за 8 или 4 бройки в зависимост от габарита на детайлите..Изпратете снимка и реални размери за да Ви дадем цена на услугата за конкретния модел.Заготовките  се предоставят от клиента ,като се уточняват размерите . Фирма ВЛАШЕВ-ДЪРВОРЕЗБА ЕООД предлага на своите клиенти и услугата дърворезба на вече копираните детайли. Базисната цена на ръчната дърворезба е 7 евро за час. При изпълнение на поръчка,по желание на клиента подписваме договор за неразпостранение  на копираните модели и спазване на всички авторски права.

DSCF5005





0 213DSCF4917LISTA2IMG_1307666velikov (1)DSCF5021

Comments are closed.